Brønshøj Skakforenings to stærkeste hold

Af Mikkel Jørgensen

 

Brønshøj Skakforenings to stærkeste hold er i fuld gang med denne sæsons holdturnering. Der har været både op - og nedture undervejs.

I Skakligaen lagde 1.holdet planmæssigt ud med med sejre i de fire første runde.

BSF1 - Århus/Skolerne 4½-3½
BSF1 - Nordre 5-3
BSF1 - Øbro 6½-1½
BSF1 - Jetsmark 5-3

Selvom Philidor allerede var stukket af - så det fint ud i forhold kampen om sølv og bronze. Men BSF1 manglede at møde Philidor og det blev en kamp, som Philidor vandt ligeså overlegent, som de har vundet deres øvrige kampe. BSF1 tabte hele 7-1. Der var nok ingen, der havde forventet andet end et nederlag til det meget stærke Philidor-hold. Men man kunne nok have håbet på, at man mindst havde fået dobbelt så mange point, som man fik.

Der var ikke så meget andet at gøre end at komme op på hesten igen. Og Nordkalotten, en af konkurrenterne i kampen om sølv og bronze, skulle helst besejres i 6.runde. Desværre var der mange afbud - så det endte med et knebent nederlag på 3½-4½.

BSF1 mangler at møde Hillerød, Team Nordea Skanderborg og Bov. Blandt de sidste tre kampe vil det nok kræve to store sejre, hvis BSF1 skal ende på medaljeskamlen i denne sæson.

Anderledes opmuntrende ser det ud for BSF2 i 1.division. Som nyoprykker kan man normalt ikke have de store forventninger - men BSF2 ligger alligevel og blander sig i toppen af divisionen.


BSF2 - Næstved 5½-2½
BSF2 - Frem 3½-4½
BSF2 - Frederiksberg 5-3
BSF2 - Holbæk 5½-2½
BSF2 - K41(2) 7-1

BSF2 - K41(1) 4½-3½

Inden sidste runde ser det særdeles spændende ud i toppen af 1.divisionen.

 
 (klik på billedet for at se det i stor størrelse)
 

Selv om 2.holdet ikke kan rykke op (da man kun må have ét hold i Skakligaen) kunne det være ganske sjovt at vinde 1.division. 2. holdet har gjort brug af mange reserver undervejs og det vidner om en meget, meget stærk bredte i Brønshøj Skakforening at vi alligevel kan ligge i toppen af 1.division.

 
www.bsf-skak.dk